KTM REPLICA 12EDRIVE

Varenr: 3PW220052300

8.802,-

Velg produktalternativer
Velg komponenter

8.802,-

bestillingsvare: levering fra oss om ca 3 virkedager så sant varen er på lager hos leverandør. Noen varer kan ta lenger tid.
KTM 12eDRIVE er det perfekte valget for små rippere med liten eller ingen erfaring på en balansesykkel. Barnet ditt bør ha en indre søm på 35 cm eller mer for å berøre bakken tilstrekkelig med en lett bøyning i knærne for optimal størrelse. Barnet ditt kan lære å skyve, balansere og rulle i modus uten strøm.
Oppgrader dem til drevet modus (moroens hellige gral) når de viser dyktig bruk og forståelse av bremsen og evnen til å kjøre og bremse mens de står. Start dem med en hastighet som ligner på hva de kan presse den ikke-drevne versjonen til, og de lærer bruken av vrigasspaken, og en lang kyst blir til konstant bruk av gass og fniser. Ettersom de fortsetter å utvikle ferdigheter, gir middels hastigheten til 12eDRIVE en eksepsjonell mengde moro utendørs, og får tusenvis av timer med hånd-øye-koordinasjon, balanse og utendørs trening.

De elektriske balansesyklene KTM 12eDRIVE tilbyr en unik mulighet til å dele motorsykkelsporten med morgendagens unge mestere. De kan se ut akkurat som deres KTM FACTORY RACING-helter, med tall og alt, mens de mestrer balanse og gasskontroll mens de forbereder seg på å oppgradere til en større plattform.
Les mer her
VG2 105