Om oss

Vi er et familieeid selskap med engasjement og lidenskap for motorsykler. Vi setter menneskene i og rundt bedriften i første rekke, slik at vi hver dag kan gi kundene en god opplevelse. Vi strekker oss langt for kundene våre, og vi vil alltid etterstrebe å være best på service og kvalitet.

Vi startet med import og salg av OSSA trialsykler i 2013. I dag er vi stolt forhandler av merkevarer som GASGAS, KTM, TRS, GRO, Hebo, FOX, Gibson og Michelin.

Som godkjent motorsykkelverksted av Statens Vegvesen og autorisert forhandler av GASGAS og KTM, tar vi gjerne service på din offroad- eller gatesykkel (bruk gjerne vårt kontaktskjema for booking av service eller bestill per telefon). Vi har også utbredt erfaring med ombygging og service av dempere innen motocross- og endurosegmentet.

I butikken hos oss møter du personene på bildet under.Thomas Tandberg (i midten)
Daglig leder / Eier
Tlf direkte: 45 27 03 77
Mail: thomas@tandbergmc.no


Thomas har lang erfaring fra motorsykkelsport og spesielt innenfor Trial på høyere konkurransenivå. Han har stort kontaktnettverk internasjonalt, både hos motorsykkel-produsentene og de aktive innenfor sporten. Thomas har over flere år samarbeidet tett med Adam Raga, noe som gir unik kunnskap og innsikt i trial-sporten på høyeste nivå. Etter hans egen karriere som motorsykkelutøver har mye av tiden gått til å bygge opp Tandberg MC og tid med familien. Han kjører fortsatt litt sykkel, både trial, enduro og gate!


Magnus Hoel (høyre)
Verksmester / Salg
Tlf direkte: 40 67 72 96
Mail: magnus@tandbergmc.no


Magnus er utdannet motorsykkelmekaniker og lidenskapelig opptatt av MC. Han bruker mye tid på enduro og er med på mange konkurranser rundt omkring i Norge, men har også mye kunnskap om gate og motocross. Magnus jobbet tidligere hos Star Motor og har mye erfaring med KTM, han har også gjennomført det høyeste utdanningsnivået i KTM-systemet.


Kim Olav Haraldsen (Venstre)
Mekaniker

Kim Olav har en stor lidenskap for motorsykkel. Det startet i en tidlig alder med trial og etter en god del år er det nå blitt mer og mer endurokjøring på han. Sykkelen til Kim Olav er alltid i topp stand! Han liker godt at ting er virkelig i orden og ser bra ut. Vi kan vel si det sånn at hvis man skal kjøpe en brukt sykkel, da er Kim Olav en av de man virkelig kunne tenkt seg som forrige eier.

Det var en kort introduksjon om hvem som jobber hos oss. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram hvor du kommer til å blir bedre kjent med oss fremover.