Om oss

Tandberg MC er et familieeid selskap med engasjement og lidenskap for motorsykler.

Vi er dedikerte i vårt arbeid og setter alltid menneskene i- og rundt bedriften i første rekke. Det betyr at vi strekker oss langt for kundene våre, og vi gjør vårt ytterste for å være best på service og kvalitet i alle ledd.

Tandberg MC er lokalisert i Vikersund med både butikk og verksted.

I 2013 startet bedriften med import og salg av OSSA trialsykler og tilbehør. Siden da har Tandberg MC vokst gradvis, og vi er i dag en stolt autorisert forhandler av merkevarer som KTM, GASGAS og TRS. I tillegg til salg av motorsykler tilbyr vi også verkstedtjenester.
Vi er godkjent motorsykkelverksted av Statens Vegvesen, og kan tilby servicetjenester på de fleste typer MC. Gjennom mange år har vi også opparbeidet oss solid erfaring med ombygging og service av dempere innen motocross- og endurosegmentet.


Etter 10 år med drift fortsetter vi å dedikere vår tid til livet på to hjul, og satser vi ytterligere. Vi har i løpet av 2023 bygget et nytt stort lokale med et større verksted og mer fysisk plass i butikk.
Hos oss finner du nå et rikt utvalg av motorsykler, utstyr og produkter knyttet til motorsykkelkjøring både på vei og offroad.


Vi gjerne service på din offroad- eller gatesykkel (bruk gjerne vårt kontaktskjema for booking av service eller bestill per telefon).

Thomas Tandberg
Daglig leder / Eier
Tlf direkte: 45 27 03 77
Mail: thomas@tandbergmc.no


Thomas er alltid engasjert og energisk. Han har lang fartidstid innenfor trial på et høyere konkurransenivå og mye erfaring fra motorsykkelsport både i Norge og utlandet.
Gjennom mange år innenfor sporten så Thomas opparbeidet seg et stort kontaktnettverk internasjonalt, både hos motorsykkelprodusenter og de aktive innenfor sporten.
Etter at han la opp sin egen karriere som motorsykkelutøver har mye av tiden hans gått med til å bygge opp Tandberg MC til det vi er i dag.
Thomas setter stor pris på tid med familien, og han kjører motorsykkel når mulighetene byr seg innenfor både offroad og gate!

May-Alice Bjurstrøm
Butikksjef / Salg
Tlf direkte: 41 65 87 86
Mail: maya@tandbergmc.no


May-Alice (Maya) er imøtekommende og hjelpsom. Hun har til daglig kontroll og oversikt over butikkdriften, og møter deg når du kommer inn døren hos oss.
Hun har stor interesse for motorsykler innenfor gatesegmentet og har noe erfaring innenfor trial.
Maya er allsidig og aktiv gjennom hele gatesesongen, og kjører både korte og lengre turer i Norge og Europa.Kim Olav Haraldsen
Mekaniker


Kim Olav er lærevillig og nøyaktig i sitt arbeid. Han er lidenskapelig opptatt av motorsykler og søker alltid etter oppdatert informasjon for å bli en enda bedre mekaniker.
Lidenskapen for motorsykkel ble vekket i tidlig alder med trialkjøring og han har også utvidet repertoaret med endurokjøring.
Kim Olav er nøyaktig og presis i sitt arbeid, og han har alltid ting på stell!
Vi kjenner ingen som er mer nøye med vask og vedlikehold av kjøretøyene sine.


Det var en kort introduksjon om hvem som jobber hos oss. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram hvor du kommer til å blir bedre kjent med oss fremover.